BavelWheelz E-chopperverhuur

VEEL  GESTELDE VRAGEN (FAQ)

Kan ik bij het opstappunt parkeren?

Jazeker, wij hebben voldoende parkeerruimte om je auto of fiets te parkeren.


Krijg ik een instructie?

Voordat je de weg op gaat, krijg je van ons een uitleg over het gebruik van de e-chopper.


Kan ik ook annuleren?

Voor boekingen t/m 11 e-choppers  geldt dat je  tot 48 uur voorafgaand aan je huurperiode  je boeking kostenloos verzetten. Je krijgt dan een voucher, die je op een later tijdstip weer kunt inzetten.Voor groepen groter dan 11 e-choppers gelden andere voorwaarden, omdat wij deze bij onze compagnon moeten inhuren. Wil je toch annuleren, vraag dan onze algemene voorwaarden op.


Pech onderweg?

Onze e-choppers zijn  nieuw, waardoor wij ervan uitgaan dat je geen pech onderweg krijgt. Gebeurt dit onverhoopt toch, bijv een lekke band, dan kun je het beste contact opnemen met ons.


Mijn accu is leeg, wat nu?

Wij zorgen dat de accu voldoende opgeladen is voor de tour die je geboekt hebt. Mocht de accu leegraken, omdat je het aantal kilometers hebt overschreden, dan dien je zelf te zorgen dat je terugkomt bij het startpunt.

Wil je opgehaald worden of redt je het niet om voor de eindtijd terug te zijn, dan brengen je extra kosten in rekening.

Ben ik verzekerd?

De e-choppers zijn WA-verzekerd. 


Mag er iemand mee achterop?

Nee helaas, we begrijpen dat dat leuk is, maar je bent dan niet verzekerd en je accu is dan sneller leeg. Kinderen mogen ook niet achterop.  Doe je dit wel, dan is alle (letsel)schade voor eigen rekening.


Moet ik mijn rijbewijs meenemen?

Ja, je moet bij aankomst je geldige rijbewijs AM of B kunnen laten zien. Heb je deze niet bij je, dan mag je geen e-chopper rijden.


Wordt er een borg gerekend?

We hanteren €50,- borg per e-chopper met een maximum van €150,-. Kom je terug met schade, dan wordt het schadebedrag ingehouden van je borg. De borg dient contant bij je ophaalpunt betaald te worden. Heb je grotere schade, dan wordt dit verrekend met het eigen risico van de verzekering.

BavelWheelz E-chopperverhuur

Go, Relax & Enjoy!